Natuurtrainingen - AK Trainingen & Projecten

Wie of wat  is AK Trainingen en Projecten? 

Als beroepsmatig auteur- trainer- adviseur ben ik in Nederland betrokken bij het opstellen van technische –veiligheidskundige opleidingstrajecten bij uiteenlopende organisaties. Daarnaast schrijf ik maandelijks in vakliteratuur en boeken op mijn technische vakgebied.
Mijn grote hobby is werken in de natuur; met de paplepel ingegoten door mijn vader als manneke in ons eigen bos in de vrije tijd. Werken met de motorzaag doe ik getraind reeds vele jaren.
Circa 6 jaar geleden ben ik gevraagd om motorzaagtrainingen voor vrijwilligers te organiseren. Dit is uitgegroeid tot een organisatie waarin ik mijn passies lesgeven, inspireren, en mijn hobby heb kunnen combineren.

AK Trainingen en Projecten  staat voor een betrouwbare partij die graag met u meedenkt, maatwerk levert en er voor u is,  professioneel opereert tegen geringe kosten. Recentelijk gecertificeerd European Chainsaw Certificate.

Naast motorzaagtrainingen verzorg ik samen met collega’s ook andere natuurtrainingen. Het actuele aanbod ziet u bij trainingsaanbod.


 Beschrijving: C:\Users\Gebruiker\Pictures\IPC MCC mei2015\20150513_181245.jpg Beschrijving: C:\Users\Gebruiker\Documents\AK trainingen en projecten\website\IMG_1005.JPG